Home » Over mij

 Over mij... 


Hallo allemaal en welkom op mijn website, mijn naam is Joyce 32 jaar en heel gelukkig getrouwd met mijn soulmate Tristan, samen hebben wij 5 prachtige kinderen, een hond🐶, een poes🐱 en een aantal kippen🐓 . Een huis vol zoals je wel kunt stellen...

Wij zijn een erg actief gezin die altijd bezig is met wandelen door de bossen en blote voeten paden, klussen, knutselen, sieraden maken,  breien, lezen, speciale activiteiten doen met zijn allen en natuurlijk lekker koken... we verbouwen onze eigen biologische groenten d.m.v een moestuin en hebben meerdere biologische fruit bomen staan zoals: appels, perziken, kersen, peren, abrikozen en een mispel boom. Natuurlijk hebben we ook heel veel aardbeien, blauwe bessen, frambozen en vlierbessen. Ook hebben we een zeer grote walnotenboom staan die ongeveer 20 jaar oud is en amandelstruiken.
Hier zijn we best wel druk mee is de lente, zomer en herfst maanden, wij genieten hier met volle teugen van, maar onze omgeving ook omdat we zoon leuk kastje voor het huis hebben staan dat mensen wat mee mogen nemen.

Zelf ben ik best wel en een bourgondiër en ik hou van lekker koken, maar ik probeer dat wel zo bewust mogelijk te doen door te koken zonder pakjes & zakjes, slechte E-stoffen en zoveel mogelijk zonder geraffineerde suikers.

Deze website ben ik eigenlijk begonnen voor mijn eigen hobby om mijn recepten te delen met familie en vrienden, maar ik merkte al snel dat veel meer mensen dit interessant vinden. 

Mijn passie voor Puur-Eten-Leven is zo groot dat ik dit ook wil overbrengen naar mensen die hier ook interesse in hebben, dit doe ik door middel van leuke en interessante artikelen, heerlijke recepten en natuurlijk een super leuke webshop. 

 

Wil je een vraag stellen, heb je een leuk idee of wil je me gewoon zomaar een berichtje sturen? Dat kan zeker en dat vind ik erg leuk.
Via Contact kun je contact met mij opnemen. Hopelijk tot snel!

 

Liefs,
Joyce