Home » Over mij

 Over mij... 


Hallo allemaal en welkom op mijn website, mijn naam is Joyce 31 jaar en heel gelukkig getrouwd met mijn soulmate Tristan, samen hebben wij 5 prachtige kinderen, een hond , een lieve poes., 7 kippen en 3 vissen. Een huis vol zoals je wel kunt stellen...

Wij zijn een erg actief gezin die altijd bezig is met wandelen door de bossen en blote voeten paden, klussen, knutselen, sieraden maken,  breien, lezen, speciale activiteiten doen met zijn allen en natuurlijk lekker koken... van onze eigen groenten, fruit en noten en eieren...en ervan genieten...

Zelf ben ik best wel en een bourgondier en ik hou van lekker koken, maar ik probeer dat zo bewust mogelijk te doen door te koken zonder pakjes & zakjes, slechte E-stoffen en zoveel mogelijk zonder geraffineerde suikers.

Deze website ben ik eigenlijk begonnen voor mijn eigen hobby om mijn recepten te delen met familie en vrienden, maar ik merkte dat veel meer mensen hier interesse in hadden. 

Mijn passie voor Puur-Eten-Leven is zo groot dat ik dit ook aan alle andere mensen wil overbrengen die hier interesse in hebben, dit doe ik door middel van leuke en interessante artikelen, heerlijke recepten en natuurlijk de webshop. 

Wil je een vraag stellen, heb je een leuk idee of wil je me gewoon zomaar een berichtje sturen? Dat kan zeker en dat vind ik erg leuk.
Via Contact kun je contact met mij opnemen. Hopelijk tot snel!

 

Liefs,
Joyce