Home » Raw fruit taart

 Raw fruit taart... 

Tijd: 50 minuten
Recept voor 1 taart á 8 stukjes


Ingrediënten

Bodem

  • +- 120 gram medjool dadels
  • 70 gram amandelen
  • 50 gram pecannoten
  • snufjes zout
  • 1 eetlepel kokosolie

Topping

  • 180 gram ongezouten cashewnoten
  • ½ a 1 citroen
  • 2 theelepels vanille
  • 100 gram mascarpone
  • 70 gram kokosolie
  • 40 gram kokossuiker
  • 50 gram kokos melk
  • 175 gram blauwe bessen

 

Bereidingswijze

Bodem

Doe de dadels ( zonder pitten ), amandelen, pecannoten kokosolie en de zout in een sterke keukenmachine en maal dit helemaal fijn.
Doe dit dan in een taart vorm van ongeveer 18 / 20 cm en dit dit met een lepel stevig op de bodem.

Topping

Verwarm de de kokosolie zodat het net vloeibaar is geworden en doe dit samen met alle andere ingrediënten in de keukenmachine en maal dit tot een smeuïge massa. Verdeel de topping over de bodem en laat hem lekker afkoelen in de koelkast of zet hem een uurtje in de vriezer.

Voor deze taart kun je in plaats van blauwe bessen ook bosbessen, frambozen, bramen en andere leuke fruit combinatie's proberen...