Home » Recepten » Bijgerechten » Aardappel/knolselderij puree

 Aardappel/knolselderij 
 puree... 

Tijd: 30 minuten
Recept voor 4 á 5 personen


Ingrediënten

  • 1 grote knolselderij
  • 500 gram aardappelen
  • 1 groenten bouillon blokje ( of kippen )
  • 1 theelepeltje mosterd
  • snijfje nootmuskaat
  • zout & peper

 

Bereidingswijze

Doe de in grote blokjes gesneden knolselderij en aardappelen in een pan met water en het bouillonblokje. Kook dit tot alles gaar is.

Giet het af maar bewaar wat vocht om de puree eventueel wat smeuïger te maken. Doe de mosterd, nootmuskaat en de zout en peper erbij en stap het tot een mooie puree. Gebruik eventueel wat kookvocht.

Hou je meer van een hele fijne puree dus een mousseline druk dan de puree een keer door een fijne zeef.

Geniet ervan

 

0 stemmen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.