Home » Recepten » Bijgerechten » Bloemkool cannelletjes

 Bloemkool cannelletjes uit 
 de oven... 

Tijd: 50 minuten
Recept voor 5 personen


Bereidingswijze

Zet de oven aan op 225 ℃ zodat hij kan voorverwarmen.

Kook de bloemkool gaar met het bouillonblokje.
Als de bloemkool gaar is laat je hem goed uitlekken in en vergiet en druk het meeste vocht eruit met een lepel.

Doe de bloemkool terug in de pan, verkruimel de mozzarella er overheen en doe ook de rest van de ingrediënten in de pan en stamp dit helemaal fijn tot een redelijk glad mengsel.
Maak er met een lepel mooie cannelletjes van

 

Bestrijk de cannelletjes met eigeel voor een extra mooie bruine kleur. Doe de cannelletjes in de oven op 225 graden voor +- 25 minuten.

Smakelijk eten...

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 3 eieren
  • 1 bol mozzarella
  • 1 grote hand geraspte kaas of Parmezaanse kaas
  • 2 Snufjes nootmuskaat
  • 1 groente bouillonblokje
  • 2 grote teen knoflook
  • Zout en peper

 

0 stemmen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.