Home » Recepten » Bijgerechten » Gebakken aardappels met ei

 Gebakken aardappels met
 ei... 

Tijd: 45 minuten
Recept voor 4 personen


Ingrediënten

  • 700 gram aardappels
  • 250 gram champignons
  • 250 gram spekjes
  • 1 goot ui
  • 2 tenen knoflook
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel peterselie
  • zout en peper

 

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snij ze in niet te dunne schijfjes en bak ze goud bruin. 

Snipper ondertussen een ui en snij de champignons in halve schijfjes.
Doe ui en de spekjes bij de aardappel en bak dit mee tot de spekjes een beetje krokant zijn, voeg dan de knoflook en de champignons toe en bak deze 10 minuutjes mee.

Maak 4 kuiltjes en doe er 4 grote eieren in en laat dit even mee bakken met een deksel op de pan tot de ei gaar is.

Smakelijk eten... 

 

0 stemmen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.