Home » Recepten » Bijgerechten » Witlof ham/kaas/ei uit de oven

 Witlof ham/kaas/ei   ovenschotel... 


Ingrediënten

  • 5 stonken witlof
  • 10 pakken ham naar keuze
  • 200 ml crème fraîche
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel peterselie
  • 1 eetlepel bieslook
  • 2 teentjes knoflook
  • zout en peper
  • 200 gram geraspte kaas
0 stemmen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200℃ .

Haal de kontjes en de bittere kern uit de witlof en snij hem in de lengte door midden, omwikkel alle halve witlofstronkjes met ham en leg ze in een ruime ovenschaal.

Doe de crème fraîche, eieren, knoflook en de kruiden in een maatbeker en klus dit goed door elkaar en schenk dit over de witlof. 
Strooi er wat geraspte kaas overheen en zet ze in de oven voor 30 minuten.

Eet smakelijk...

 



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.