Nasi... 

Tijd: 45 min
recept voor 4 á 6 personen


Ingrediënten

  • ½ theelepel laos

  • ½ theelepel citroengras
  • 1 theelepel 5 spices-kruiden
  • 2 theelepel kerrie
  • 1 theelepel koriander
  • 2 theelepel komijnzaad ( gemalen )
  • 2 theelepels trassie
  • Ketjap
  • 3 tenen knoflook
  •  400 gram chineese groenten
  • 1 grote winterwortel
  • 1 ui
  • 1 blikje bamboe scheuten
  • 500 gram gehakt ( hamlappen zou ook kunnen )
  • rijst naar keuze

 

0 stemmen

Bereidingswijze

Snij de wortel en ui in stukjes.

Marineer het gehakt ( hamlappen) met flink wat ketjap en de
5 spices-kruiden voor zeker een uur.

kook de rijst volgens de verpakking.

Bak het gehakt rul en voeg de knoflook toe. Voeg de groenten, de kruiden en de bamboescheuten toe en bak dit mee tot de groenten beetgaar zijn.

Roer de rijst erdoorheen en voeg naar smaak wat extra ketjap of sambal toe.

Heerlijk met wat java chips & een gebakken omelet erbij.

 

お食事をお楽しみ下さい

 



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.