Home » Webshop

 Webshop... 

Welkom in de kleine webshop van puur-eten-leven je zal hier net als de rest van mijn site dingen vinden voor en over eten maar ook over andere inspirerende dingen in het leven.

Sommige sieraden zijn door mijzelf gemaakt met de hand en dan dus uniek. Als producten handgemaakt zijn vermeld ik dat door ''Handmade'' erbij te zetten.


2 Prachtige maar subtiele handmade armbanden met Rozenkwarts of met Jade lees hier meer over de werking van de stenen...

Prachtige engelen veer armband die erg mooi en subtiel zit, iedereen past hem want hij is makkelijk op maat te maken...

 

Een mooie ketting met een Amethist Kwarts erin... lees even verder als je er meer over wilt weten...

Amethist is afgeleid van het Griekse woord amethustos = tegen de roes of niet bedwelmend en vindt zijn oorsprong in het oude bijgeloof dat de drager ervan beschermd wordt tegen de roeswerking van wijn. Van wijn die gedronken wordt uit een van amethist vervaardigde beker zou men niet dronken kunnen worden.

 

Deze mooie ketting met een Aventurijn edelsteen, Aventurijn komt van het Italiaanse woord aventura = toeval... Je lees er meer over als je even verder klikt...

 

 

prachtige pendant ''seed of life'' met ketting... 34 x 30 mm groot...
 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. 

 

 

3 prachtige maar verschillende Bergkristal hangers, 2 Bergkristal geodes zijn verwikkeld in zilver draad en de andere hanger is een prachtige zachte Bergkristal punt.


Afmeting: 17 cm x 32 cm x 14 cm. (b x h x l).